FreemanBlog

Egyre több információ a Fallout 76-ról

2018. november 09. - OctaGamer

Alakulnak az egyre parább dolgok a Fallout 76 és a Bethesda háza táján. Amikor azt hiszed, nem lehet viccesebb egy megjelenés, tévedsz! A Bethesda mindig képes rákontrázni. Értem én, hogy rohadt nehéz egy ekkora kaliberű játékot létrehozni, de azért ezek a dolgok felettébb viccesek. 

Felfedeztek egy bugot, ami az egész játékot törli a gépünkről! MI? Magam játszom videójátékokkal már néhány éve, de ilyet nem hogy nem tapasztaltam, mégcsak nem is hallottam ilyenről. Reménykedjünk, hogy a Bethesda mielőbb kijavítja ezt.

A másik, ami egy multinál számomra elképzelhetetlen. A játék sebessége függ a saját FPS-edtől. HOGYAN? 

A Fallout 4 ugyanezzel a "feature"-rel érkezett, nézzétek csak:

Ha ennyire ragaszkodnak a multhoz, akkor ilyen apró hibát nem szabadna elkövetni úgy gondolom. 

Végére szeretnék pozitív dolgokat is beszúrni erről a hamarosan megjelenő játékról. Nemrég néztem Nessaj rövid videóját, ahol játszott a bétával. Ezt a videót megézhetitek ITT. Az engineről alkotott korábbi megjegyzésemet szeretném visszavonni. J-E-SSZ-U-S-O-M! A játék valami brutálisan néz ki! Az NPC-k kidolgozottak, a környezet fenomenális. A játék kinézetétől egyszerűen eláll a lélegzetem, Kicsit  megkérdőjelezhető, hogy 20 évre egy nukleáris háború után újra ennyire zöld legyen a környezet, bár meglehet, hogy ebben a Fallout 4 az, ami kevésbé realisztikus, ezt nem tudom. 

A VATS (mivel multi lett a játék) nem fagyasztja le az időt, ahogy természetesen a Pip-Boy sem. Ez a régi motoros Fallout playereknek furcsa lehet, de ránézésre nem tűnik zavarónak.

Összességében egyre jobban hype-olom saját magamat a 76-el kapcsolatban. 

game

Forrás: TechLinked

A bejegyzés trackback címe:

https://freemangaming.blog.hu/api/trackback/id/tr3014358405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása